Kogekone · køkkenassisten · bager

Oktober 2023 | Vi søger kogekone / køkkenassistent / bager til travlt køkken i Kultur- og Idrætscenter Ørbæk Midtpunkt på Østfyn.

Om os

Vi er et kultur/idrætscenter med 2 haller og mødefaciliteter, hvor vores brugere og gæster er glade for at komme – unge som ældre. Altid godt humør blandt vort personale – også når vi har travlt – og det har vi faktisk ret tit.

Vores køkken er kendt for at lave og servere rigtig god, spændende og dejlig mad for vores brugere og gæster. Alt lavet fra bunden af gode råvarer.

Privatfester er ikke tilladt i vort center – dog må vi holde mindesammenkomster i vores lokaler. Men vi har rigtig mange foreningsarrangementer, hvor antal af deltagere varierer fra 20-300 personer.

Mad ud af huset/smørrebrød til vores brugere er også aktuelt, når køkkenets kapacitet tillader dette. Til hverdag har vi ansvaret for sund skolemad til 4kløverskolens elever. Forskellige faste ugentlige foreningsarrangementer får serveret smørrebrød/mad eller kaffe m. brød til deres arrangementer.

Til køkkenet er tilknyttet en café, hvori vi servicerer vores brugere og gæster med forskellige spise- & cafétilbud – samt kaffe/te og div. drikkevarer. Denne er vores ”nerve” i centret, hvor mennesker møder hinanden fra de forskellige idrætsgrene efter ”arbejdet” – en vigtig pointe i et fællesskab.

Om dig

Om dig, som vi søger: Kogekone/køkkenassistent/bager, som ikke er bange for at ta’ fat, når der er travlt – og dette med et smil. Du skal kunne lave både ”mormormad” med god sovs, og spændende retter m. tilbehør, eks. Tapas m.m.

Du skal kunne ha’ mange bolde i luften på én gang, samtidig med hovedet holdes koldt. Være en god sparringspartner/kollega for de øvrige i køkkenet – uanset om det er oprydning, opvask eller andet. Vi hjælper hinanden her.

Om stillingen

Stillingen er på 32/37 timer – der er dog sæsonudsving, så fleksibilitet i hverdagen må være tilstede.

Fra 1. maj – 1. september er det lavsæson for foreningsarrangementer samt øvrige aktiviteter i centret. Vagtplan over 4 uger laves sammen med caféleder. Weekend- og aftenarbejde må forventes i højsæsonen.

Yderligere information

  • Løn iht. aftale – ansættelse på timebasis, ferie iflg. gældende Ferielov.
  • Prøvetid i 3 mdr. – sundhedsforsikring kan tilbydes efter fastansættelse.
  • Ansøgning sendes til: orbekformand@gmail.com.

Evt. spørgsmål ang. jobbet kan rettes til:
Caféleder Dorthe Hansen
+45 22 98 65 79.

Er dette noget for dig – så skynd dig at sende en ansøgning – vi venter spændt på at høre fra dig.

Daglig leder

Dorthe Hansen
Telefon: +45 22 98 65 79

Caféens personale

All rights © Ørbæk Midtpunkt   |   Website @ INILAB